Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı renkli balık görmek

Rüyada canlı renkli balık görmek

Rüyada canlı renkli balık görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı renkli balık gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Rüyada canlı renkli balık görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine tabir olunur.

Rüyada canlı renkli çiçek görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, temize çıkacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada canlı renkler görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, aniden evlilik kararı alacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı renk görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada suda canlı balık tutmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde canlı balık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya delalet etmektedir.

Rüyada canlı balık pişirmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada suda canlı balık görmek güzel günlerin sona ereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments