Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde beyaz kağıt görmek

Rüyada elinde beyaz kağıt görmek

Rüyada elinde beyaz kağıt görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada elinde beyaz kağıt gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada başkasının elinde beyaz kağıt görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün elinde beyaz kağıt görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde beyaz kağıt görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde beyaz kağıt görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kağıt para eline almak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin elinde kağıt para görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kağıt para görmek hayır getirecek işlere girileceğine, moralinin yükseleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde kağıt para görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments