Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bebek görmek

Rüyada elinde bebek görmek

Rüyada elinde bebek görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde bebek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bebek eli kesmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, insanlarla tartışacağına inanılır.

Rüyada başkasının elinde bebek görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada el kadar bebek görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek eli görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, gelir elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebek eli görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine delalet eder.

Rüyada elinde erkek bebek görmek maaşının artacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinde bebek görmek mal kayıpları da yaşayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments