Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde bebek görmek

Rüyada başkasının elinde bebek görmek

Rüyada başkasının elinde bebek görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının elinde bebek gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada eline bebek vermek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına inanılır.

Rüyada bebek elini öpmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada bebek eli tutmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinde bebek görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, zaferlere doymayacağına inanılır.

Rüyada annemin elinde bebek görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, iş sahibi olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği eline almak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada babanın elinde bebek görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments