Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar tutmak

Rüyada anahtar tutmak

Rüyada anahtar tutmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada anahtar tutmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Rüyada elinde anahtar tutmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarı elinde tutmak geleceğinizin güzel olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtar tutmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yokluk içine düşeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada birinden anahtar aldığını görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde anahtar görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma anahtar görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kilise anahtarı görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, ele geçen kazancın azalacağına işaret eder.

Rüyada sarı anahtar görmek büyük başarıla kazanacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments