Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elifba öğrenmek

Rüyada elifba öğrenmek

Rüyada elifba öğrenmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada elifba öğrenmek gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada elifba öğrenmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalettir.

Rüyada elifba okumak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada elifba görmek onlara hocalık edeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada birinin öldüğünü öğrenmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı dil öğrendiğini görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ata binmeyi öğrenmek sağlıklı ve zinde olacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada havuzda yüzme öğrenmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments