Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata binmeyi öğrenmek

Rüyada ata binmeyi öğrenmek

Rüyada ata binmeyi öğrenmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yolculuğa çıkmaya, malından ve parasından kaybedeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, düşmanından kurtulmaya, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata binmeyi öğrenmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Rüyada ata binmeyi öğrenmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine inanılır.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşin olduğunu öğrenmek evlenme yolunda adım atacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin aldattığını öğrenmek güzel bir döneme girileceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba sürmeyi öğrenmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu öğrenmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments