Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik santrali görmek

Rüyada elektrik santrali görmek

Rüyada elektrik santrali görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir hayat kuracağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, asla yüksünmeyeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik santrali gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Rüyada elektrik santrali görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret eder.

Rüyada santral görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine yorulur.

Rüyada telefon santrali görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada termik santral görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada termik santrali görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nükleer santral görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada elektrik patlaması görmek günbegün kötüleşeceğine, saygınlığının da artacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada elektrik çarpıp ölmek zorluklarla boğuşulacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments