Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise satın almak

Rüyada elbise satın almak

Rüyada elbise satın almak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada elbise satın almak gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada bebek elbisesi satın almak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yeni elbiseler satın almak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada elbise satın almak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni elbise satın almak yaşamın güzelliklerle dolacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi elbise satın almak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada elbise satın aldığını görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, rahat nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada takım elbise satın almak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada siyah elbise satın almak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments