Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ismi azam görmek

Rüyada ismi azam görmek

Rüyada ismi azam görmek neşeli zamanların yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, şansın her zaman kişiden yana olacağına, yoksulluğa, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret eder.

Rüyada ismi azam gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada ismi azam duasını okumak başının belaya girmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ismi azam duası okumak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada ismi azam görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ismi azam duası görmek işe giren herkesin kalkınacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ismi azamı görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ismi azam okumak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada imamı azamın kabrini görmek mevki makam sahibi olunacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imamı azamı görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments