Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada küs olan arkadaşla barışmak gururlu bir hayat süreceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşla barışmak bunun da geleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalettir.

Rüyada küs arkadaşla barışmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, gözyaşlarının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs arkadaşınla barışmak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, talihin yüze güleceğine yorulur.

Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments