Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin motordan düştüğünü görmek

Rüyada birinin motordan düştüğünü görmek

Rüyada birinin motordan düştüğünü görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin motordan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Rüyada birinin motordan düştüğünü görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine inanılır.

Rüyada motorla yokuş çıkmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada motora binen birini görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada su motoru görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada motor aldığını görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayıklı motor görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulur.

Rüyada motor tamir ettirmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada motor satmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments