Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el işi yapanı görmek

Rüyada el işi yapanı görmek

Rüyada el işi yapanı görmek kişinin muradına ereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada el işi yapanı gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak sırların ortaya çıkmasına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada el işi yapanı görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının el işi yaptığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalettir.

Rüyada başbakanla iş konuşmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Rüyada iş adamları görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, düzenli bir işe girileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun işe girdiğini görmek zor durumlarda kalacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş sözleşmesi imzalamak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalettir.

Rüyada işyerinde deprem olduğunu görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments