Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi ot görmek

Rüyada ekşi ot görmek

Rüyada ekşi ot görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi ot gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Rüyada ekşi ot görmek kazancının günden güne çok artacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına alamet eder.

Rüyada ekşi ot yemek insanlara iş öğreteceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi ayran görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada nar ekşisi içmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, işlerinin ağırlaşacağına, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi bir şey yemek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ekşimiş ayran görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ekşi şeker yemek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşimiş yemek görmek hedeflerini tutturamayacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments