Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada annemin sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada annemin sevgilisi olduğunu görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, malına gelecek zarara, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, evlatlarından memnun olacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada annemin sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada sevgilinin annesini öpmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve annesini görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini ve annesini görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesinin görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, güzel zamanlar geçireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Rüyada annemin sevgilisi olduğunu görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgili ve anne görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments