Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yedirmek

Rüyada ekmek yedirmek

Rüyada ekmek yedirmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada köfte ekmek yediğini görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada tandır ekmeği yediğini görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada ekmek yedirmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada küflü ekmek yediğini görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası yediğini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, maddi gücünün azalacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine ekmek yedirmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments