Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek arası yediğini görmek

Rüyada ekmek arası yediğini görmek

Rüyada ekmek arası yediğini görmek borçların kısa sürede kapanacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası yediğini gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada ekmek arası yediğini görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası köfte yediğini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası bal yemek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ekmek arası salam görmek kötü sözler duyacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek arasında balık görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işarettir.

Rüyada ekmek arası dağıtmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, işin düzeltileceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası tatlı görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hobilerine eğileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments