Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve üzüm görmek

Rüyada ekmek ve üzüm görmek

Rüyada ekmek ve üzüm görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, borçların artacağına delalettir.

Rüyada ekmek ve üzüm gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Rüyada üzüm ekmek yemek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, umutlarının söneceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada üzüm ve ekmek görmek musibetlerin yaşanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada üzüm çekirdeği ekmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm ekmek görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada üzümlü ekmek yemek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek ve üzüm görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm ekmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine üzüm vermek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments