Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve tereyağı görmek

Rüyada ekmek ve tereyağı görmek

Rüyada ekmek ve tereyağı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sabit geliri olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek ve tereyağı gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada ekmek ve tereyağı görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe tereyağı sürmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tereyağı bal görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada tereyağı görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tereyağı yapmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tereyağı peynir görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Rüyada tereyağı satın almak kendisine olan güveninin artacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, haklılığının anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada bal tereyağı yemek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments