Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tereyağı görmek

Rüyada tereyağı görmek

Rüyada tereyağı görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada tereyağı gördüyseniz:

  • Kullanmadığınız şeyleri satabilirsiniz.

Rüyada tereyağı bal görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tereyağı görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tereyağı peynir görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tereyağı almak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada ekmek ve tereyağı görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalet eder.

Rüyada taze tereyağı görmek büyüleyeceğine, yaşananları unutturacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret eder.

Rüyada tereyağı görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada eritilmiş tereyağı görmek yükünün azalacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments