Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe tereyağı sürmek

Rüyada ekmeğe tereyağı sürmek

Rüyada ekmeğe tereyağı sürmek bir akrabadan hata görüleceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğe tereyağı sürmek gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada ekmeğe tereyağı sürmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada ekmek ve tereyağı görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tereyağı ve bal yemek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada tereyağı yaptığını görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada küflü tereyağı görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada tereyağı pişirmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz tereyağı görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tereyağı bal görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments