Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek istemek görmek

Rüyada ekmek istemek görmek

Rüyada ekmek istemek görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek istemek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım edebilir ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölüden ekmek istemek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada başkasından ekmek istemek onlarla arasının açılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada birinden ekmek istemek şifa ve ilaç bulacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, kız çocuğunun olacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek parası istemek ağız tadının ve moralin bozulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, karlı çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek istemek görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ekmek istediğini görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, hayırlı bir karar verileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneden ekmek istemek zararların günden güne artacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada komşudan ekmek istemek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments