Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından ekmek istemek

Rüyada başkasından ekmek istemek

Rüyada başkasından ekmek istemek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasından ekmek istemek gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada komşudan ekmek istemek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ekmek istediğini görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek parası istemek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneden ekmek istemek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada birinin senden ekmek istediğini görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, dolayısıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden ekmek istemek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına inanılır.

Rüyada başkasından ekmek istemek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, elinin döneceğine işarettir.

Rüyada ekmek istemek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments