Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğin üzerine yazı yazmak

Rüyada ekmeğin üzerine yazı yazmak

Rüyada ekmeğin üzerine yazı yazmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ekmeğin üzerine yazı yazmak gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Rüyada ekmeğe yazı yazmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalettir.

Rüyada ekmeğin üzerine yazı yazmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınıfta yazı yazmak rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaca yazı yazmak bilmek istediklerini öğreneceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalettir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak itibarın ve makamın yükseleceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine işaret eder.

Rüyada çamura yazı yazmak bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, işlerinin günden güne açılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin yazı yazdığını görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments