Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yere atmak

Rüyada birini yere atmak

Rüyada birini yere atmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Rüyada birini yere atmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada anahtarı yere atmak yaklaşan güzel günlere, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada yüzüğü yere atmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada parayı yere atmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, ferahlık veren sözler duymaya rivayet eder.

Rüyada ekmeği yere atmak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yere atmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere bozuk para atmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada yere tabak atmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına işaret eder.

Rüyada yere çöp atmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments