Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işte çalışmak

Rüyada işte çalışmak

Rüyada işte çalışmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada işte çalışmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir işte çalışmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski işte çalışmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada işte çalışmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalettir.

Rüyada iki işte çalışmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir işte çalışmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ek işte çalışmak işlerin hafifleyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni işte çalışmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada işten çıkarıldığı için ağlamak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments