Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ehliyetini görmek

Rüyada ehliyetini görmek

Rüyada ehliyetini görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yetki sahibi olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ehliyetini gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada ehliyet kursuna gitmek zorluklarını aşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada ehliyetini görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ehliyetini kaybetmek insanların birbirine kenetleneceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ehliyet sınavını kaybetmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ehliyet almak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine tabir olunur.

Rüyada ehliyet sınavına girmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada ehliyetsiz araba kullanmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, olumsuz haberler alacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments