Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ehliyet almak

Rüyada ehliyet almak

Rüyada ehliyet almak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada ehliyet almak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada ehliyet sınavını kaybetmek geleceğine bakacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ehliyetini görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ehliyetini kaybetmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada ehliyet almak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada ehliyetsiz araba kullanmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret eder.

Rüyada ehliyet sınavına girmek hem hayatının kurtulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ehliyet kursuna gitmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments