Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi boğulurken görmek

Rüyada annemi boğulurken görmek

Rüyada annemi boğulurken görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada annemi boğulurken gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak neredeyse mahkemelik olunacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalettir.

Rüyada annemin boğulduğunu görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, zorluklarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada annesinin boğularak öldüğünü görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada anneyi boğulurken görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada annesinin boğulduğunu görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, canın derdine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Rüyada annemi boğulurken görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin boğularak öldüğünü görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada annesini boğulurken görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments