Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eflatun perde görmek

Rüyada eflatun perde görmek

Rüyada eflatun perde görmek şansının ve bahtının döneceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, güzelleşeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eflatun perde gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eflatun perde görmek borcunu ödeyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eflatun gelinlik görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, eline büyük paralar geçeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına yorulur.

Rüyada eflatun koltuk görmek yaşamının yoluna gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada eflatun gömlek görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eflatun renk görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına inanılır.

Rüyada eflatun elbise görmek hem de çok üzüleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada eflatun gelinlik giymek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, çok sağlıklı olunacağına delalettir.

Rüyada eflatun yılan görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments