Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eflatun koltuk görmek

Rüyada eflatun koltuk görmek

Rüyada eflatun koltuk görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kararlar alacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eflatun koltuk gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada eflatun koltuk görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eflatun elbise giymek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eflatun renk görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eflatun elbise görmek yenileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada eflatun perde görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eflatun ayakkabı görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eflatun eşarp görmek işe giren herkesin kalkınacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eflatun gül görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments