Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada efendi hazretleri görmek

Rüyada efendi hazretleri görmek

Rüyada efendi hazretleri görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ticaret hayatına atılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada efendi hazretleri gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda haklarınızı aramanız, çıkarlarınızı savunmanız gerekiyor.

Rüyada efendi hazretleri görmek yükünün hafifleyeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mahmut efendi hazretlerini görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada efendi hazretlerini görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Rüyada efendi görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada ebussuud efendiyi görmek şansının kötüye gideceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahmut efendiyi görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yahya efendiyi görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet etmektedir.

Rüyada fethullah hoca efendiyi görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments