Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada efendi hazretlerini görmek

Rüyada efendi hazretlerini görmek

Rüyada efendi hazretlerini görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, çocuklarının fazla olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Rüyada efendi hazretlerini gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada efendi hazretlerini görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulur.

Rüyada efendi hazretleri görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, özgüveninde artış yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mahmut efendi hazretlerini görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına yorulur.

Rüyada ebussuud efendiyi görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Rüyada merkez efendiyi görmek yaşamının tazeleneceğine, sağlığın da bozulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada sümbül efendiyi görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoca efendinin öldüğünü görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sevgisinin artacağına yorulur.

Rüyada mahmud efendiyi görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, gelişim içine girileceğine, işbirliği içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments