Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yahya efendiyi görmek

Rüyada yahya efendiyi görmek

Rüyada yahya efendiyi görmek çok büyük borçlar alacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine inanılır.

Rüyada yahya efendiyi gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada mahmut efendiyi görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini ona adayacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ebussuud efendiyi görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada efendi hazretleri görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yüksek moralli olacağına tabir olunur.

Rüyada hoca efendiyi görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada efendi hazretlerini görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoca efendinin öldüğünü görmek bereketli işlere gireceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sümbül efendiyi görmek başının belaya girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Rüyada fethullah hoca efendiyi görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments