Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada annemin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada annemin başkasıyla evlendiğini görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, feraha ereceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, elde edilecek menfaatlere delalet eder.

Rüyada annemin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin evlendiğini görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin evlendiğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada annemin evlendiğini görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada anneyle evlenmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işinde de hep başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada annenizin evlendiğini görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, tabiatı kötü olan kişiye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments