Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düzgün diş görmek

Rüyada düzgün diş görmek

Rüyada düzgün diş görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, keyfinin kaçacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada düzgün diş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yavaş yavaş harekete geçmiş ya da bazı konuları terk etmeye başlamış olabilirler.

Rüyada dişleri düzgün görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, saadete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini düzgün görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düzgün diş görmek elinin kolunun bağlanacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada düzgün ev görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada düzgün konuşamamak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yaşam refahının düşeceğine yorulur.

Rüyada düzgün babayi görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet eder.

Rüyada düzgün yürümek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada düzgün yatak görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments