Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri düzgün görmek

Rüyada dişleri düzgün görmek

Rüyada dişleri düzgün görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, bilgiyle donanacağına, aile saadetinin artacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri düzgün gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada dişlerini düzgün görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada dişleri düzgün görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Rüyada düzgün diş görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada düzgün konuşamamak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düzgün ev görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düzgün yatak görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada düzgün babayi görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kafa dağıtacağına delalettir.

Rüyada düzgün baba görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments