Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düzgün babayi görmek

Rüyada düzgün babayi görmek

Rüyada düzgün babayi görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ailesinden hayır göreceğine, yönetici olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, istediği projeleri yapamayacağına, insanların güvenini kazanacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düzgün babayi gördüyseniz:

  • Ne kadar azını hayal ederseniz o kadar fazla şey elde edebilirsiniz.

Rüyada düzgün baba görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işarettir.

Rüyada düzgün babayi görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, canın sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini düzgün görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada namazı düzgün kılmamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada saçlarını düzgün görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düzgün ev görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dişleri düzgün görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada düzgün diş görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments