Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düze çıkmak

Rüyada düze çıkmak

Rüyada düze çıkmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, aileyle iş yapmayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bir sınavdan geçileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalettir.

Rüyada düze çıkmak gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Rüyada düze çıkmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yatağını düzeltmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıkları düzeltmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatı düzeltmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kazancının günbegün artacağına yorulur.

Rüyada bıyık düzeltmek korkularının üzerine gideceğine, gözyaşı döküleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada faulleri düzeltmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada çorap düzeltmek kazancında da artış meydana geleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kaş düzeltmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments