Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yatağını düzeltmek

Rüyada başkasının yatağını düzeltmek

Rüyada başkasının yatağını düzeltmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, toplumda yükseleceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sosyal konumunun değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yatağını düzeltmek gördüyseniz:

  • Bazı planlar beklenmedik gelişmeler nedeniyle bozulursa, duruma adapte olup değişikliklere göre planlarınızı yenilemenizde fayda var.

Rüyada yatak düzelttiğini görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birinin yatağını düzeltmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yatak örtüsünü düzeltmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı düzeltmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak düzeltmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet eder.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada yatağını düzeltmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rahatsızlık duyulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yatağını düzeltmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments