Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz duvar görmek

Rüyada düz duvar görmek

Rüyada düz duvar görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, başarısızlığa düşeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz duvar gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Rüyada düz duvara tırmanmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek sevinç ve mutluluğa, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düz duvarda yürümek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada düz duvar görmek ayıplanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına delalettir.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düz duvara çıkmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, adının fesada karışacağına işarettir.

Rüyada düz duvardan inmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düz ova görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments