Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda kendini görmek

Rüyada duvarda kendini görmek

Rüyada duvarda kendini görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, gelirinin eksileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına inanılır.

Rüyada duvarda kendini gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada duvarda kertenkele görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara yumruk atmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, yol göstereceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret eder.

Rüyada duvardan indiğini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ev duvarını yıkmak düşmanlar ile mücadele edeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar taşı görmek bazı kaynakların tükeneceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarlarını görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Rüyada duvar kağıdı sökmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments