Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın tablo görmek

Rüyada altın tablo görmek

Rüyada altın tablo görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada altın tablo gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Rüyada altın tablo görmek içsel güvensizliklerinize, kime gideceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tablo satın almak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, inancından ödün vereceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada at tablosu görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada çarpım tablosu görmek daha fazla kazanç getireceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye tablo almak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada tarihi tablo görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuran yazılı tablo görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tablo görmek canlanacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments