Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran tablosu görmek

Rüyada kuran tablosu görmek

Rüyada kuran tablosu görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya inanılır.

Rüyada kuran tablosu gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada kuran tablosu görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran yazılı tablo görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada duvarda tablo görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet eder.

Rüyada duvara tablo asmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hediye tablo almak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet eder.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tablo hediye almak zor zamanların çok eskide kalacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada altın tablo görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments