Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi kurtarmak

Rüyada annemi kurtarmak

Rüyada annemi kurtarmak işlerinin yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada annemi kurtarmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Rüyada annenin hayatını kurtarmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada annesini kurtarmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, önemli işlere imza atacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi kurtarmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada anneyi ölümden kurtarmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yapılan planların alt üst olacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada anne babayı kurtarmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada anneyi kurtarmak manevi olarak çok yıpranılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments