Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrak asmak

Rüyada bayrak asmak

Rüyada bayrak asmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada bayrak asmak gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada balkona bayrak asmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada türk bayrağı asmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara bayrak asmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, makamının sürekli yükseleceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulur.

Rüyada eve bayrak asmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya bayrak asmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada evine bayrak asmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada bayrak asmak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, esenlik bulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Rüyada pencereye bayrak asmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments