Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa takvimi görmek

Rüyada masa takvimi görmek

Rüyada masa takvimi görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hem verimi yükselteceğine inanılır.

Rüyada masa takvimi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada masa takvimi görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, huzur içinde yaşayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada duvar takvimi görmek kendi işinin sahibi olunacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada duvarda takvim görmek daima zinde ve genç kalacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada takvim görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada takvime bakmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada arapça takvim görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni takvim görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada takvim kağıdı görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, dünya malı elde edeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments