Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüp bayılmak

Rüyada düşüp bayılmak

Rüyada düşüp bayılmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, geçiminin zor hale geleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, maddi durumunun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada düşüp bayılmak gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada düşüp bayılmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, yanlış bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada numaradan bayılmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayıp bayılmak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin bayılmak çok iyi bir duruma geleceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bayıldığını görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada birinin bayıldığını duymak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hastalanacağına, rahat rahat yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın birinin bayıldığını görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada camide bayılmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments