Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanınla konuştuğunu görmek

Rüyada düşmanınla konuştuğunu görmek

Rüyada düşmanınla konuştuğunu görmek güzel günlerinin geride kalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yeni hobiler edinileceğine işaret eder.

Rüyada düşmanınla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Başarılarınızı sevdiğiniz kişilere birlikte kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada düşmanıyla konuştuğunu görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanla konuştuğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sorunlarını çözebileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Rüyada düşmanınla konuştuğunu görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada düşman olmak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanının evine gitmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanı bıçaklamak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet eder.

Rüyada düşmanla iyi anlaşmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Rüyada düşmana teslim olmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yalan söylemeye, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments