Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine güldüğünü görmek

Rüyada kendine güldüğünü görmek

Rüyada kendine güldüğünü görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada kendine güldüğünü gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada arkadaşın güldüğünü görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada köpeğin güldüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle gülmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayıp sonra gülmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bir yandan cenaze olacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada sürekli gülmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gülmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine gülmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments